Saturday, 20 August 2011

Finish Renovate!

Okeyh,aku baru lepas renovate blog aku..frankly speak,aku ni jenis yg cepat bosan..tu pasal aku asyik tukar wallpaper...pastu aku tukar jugak blog title...

LIFE IS ART------>MY LIFE JOURNAL

Aku tukar name sbb tetibe jek aku mcm nak jadikan blog ni sbg private jurnal kehidupan aku.tp dah x jadik private lah sbb korang2 dah bace..hehe..klu nak harapkan aku menulis sendiri ala2 diari tu,mmg x lah...tangan aku dah kaku nak menulis selepas cuti sem yg sgt panjang..plus,aku ni kan tergolong dalam spesies2 manusia yg suka buat kerja hot hot taik chicken..mmg terbengkalai lah nanti..ahaha..
and baru aku perasan,byk betol bende bergerak kat blog aku nih..plus "chicken snow" lg,hamster...dah mcm zoo lah pulak..hahaha..tp ape2 pun,ni blog aku..so,aku punye suke lah nak wat taman negara ke hape ke..any objection??haha..tp ade satu binatang aku lupe nak taruk..binatang feveret aku..ce teka..ce teka...:P
Dah Habis Baca?Kalau Suka,Sila Like..Thanx.. :)

2 budak kasi surat cinta:

ariff al-baqi said...

ntah.. aku pun xpaham kenapa ayam2 tu sume bole jatuh, rasa arnab ko pun xnak duk kat sini.. haha

Cik Fyza Roosli said...

hahaha..sibuk je ko...eh,cmane ko tawu aku suke arnab?haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...