Monday, 15 August 2011

Bila FESBUK Deactivated..

13 ogos yg lepas...aku deactivated fesbuk...pastu soulmate aku..awatif anuar post kat status dia...



mcm2 spekulasi diorang buat..yg paling sengal dak ariq ckp aku dah break ngan khairul..sengal...khairul mane tah aku pun x kenal..khairul fahmi che mat yg ensem tu aku tawu lah..ahaks!


haha..tergelak2 aku bace komen merapu watip,ariq,afie and abg daus nih..cmane ntah boleh terkeluar name khairul tu...thanx to korang ye sbb dah buat aku sengih2 dpn lappy sorang2...


Of cos diorang pelik sbb cuti sem ni je dah 2x aku deactivate....yg 1st dulu sbb aku tersangat sedih...kali ni plak sbb aku tersangat lah marah...mungkin kesabaran aku dah reach the limit dgn mulut seorang kwn yg asyik mengeluarkan kata2 yg agak kerek di pendengaran aku..heh!sabo je la..mengenangkan dia tu kwn aku..aku x nak sbb dia,mood aku kt kwn2 laen turut berubah...still,aku teringat pesanan ARIFF AL BAQI MOHD ISKANDAR..hamek ko..name penuh aku mention..haha..dia pesan "sabar itu indah"...wpun mase tu dia pesan psl jodoh..tp rasenye boleh aje nak apply kan...hehe..thanx cousin!:P
yg buat aku terharu ade jgk insan2 yg masih perasan aku deactivated fesbuk..bila aku reactivate,ramai jgk lah yg tanye kat chatbox...double triple terharu..muahx3...okey,aku nak citer tu aje..babai....

psttt..psssttt..tetibe aku terfikir ape motif aku deactivated klu 24 jam lepas tu aku reactivated balik fesbuk tu..agaga!





Dah Habis Baca?Kalau Suka,Sila Like..Thanx.. :)

2 budak kasi surat cinta:

ariff al-baqi said...

susahnya jadi orang glmer.. nama sentiasa berada di bibir gadis2..

Cik Fyza Roosli said...

errr..geli aku...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...