Wednesday, 17 August 2011

Fake Birthday!

Assalamualaikum..
Okey,semalam bersamaan 16 Ogos..aku letak tarikh tu as my bezday..



sape yg alert,dia perli2 aku kat fesbuk..."nak hadiah double ke"..sape yg x tawu,diorang wish lah bezday aku..tp kebanyakan kwn2 rapat aku dari zaman sekolah sampai lah ke universiti still igt lg bezday aku..terharu3..aku masih diingati...
dgn ini,aku nak announce yg bezday aku 4 bulan dari tarikh 16 ogos tu..
kpd yg dgn baek hatinye wish,aku dgn rendah hatinye mintak maaf..sori sgt..
and kpd sorang hamba Allah yg aku tawu dia dah marah sgt sampai benci kat aku,mintak maaf jgk..aku x sangke pulak ko sentap bila aku buat mcm ni..ARNAB COMOT nak mintak maaf byk2.my bad....:(
ade rahsia actually di sebalik tarikh tu..rahsia yg aku akan igt sampai bila2.....biarlah tersimpan kemas sbg bende yg dah lepas..LET BYGONE BE BYGONE...agak2,rahsia ape ek?ce teke..ce teke..hahaha

~~aku baru lepas delete sume wish2 kat fesbuk..hehe..wpun aku sedih sbb ade yg marah..at the same time,ade sorang abg tu kate insyaallah nak celebrate ramai2 bezday mase bln 12 nnti..tp mmg byk mmber2 aku bezday bln 12 pun..boleh celebrate rmai2...plus,dah byk lunch date utk nek cuti sem ni..kene arrange balik schedule...muahahaha...:P



Dah Habis Baca?Kalau Suka,Sila Like..Thanx.. :)

5 budak kasi surat cinta:

Mag_Jr Shomei said...

entry post "special" untuk aku ke? marah aku akan berterusan smpai tarikh besday ko!

Cik Fyza Roosli said...

cess!x payah lah bagitawu aku ko nak marah sampai bila..

Cik Fyza Roosli said...

tp kan megat,ni 1st time ko komen...print screen!hahaha

Mag_Jr Shomei said...

bila aku marah...benda yang ko tak sangka akan jadi sangka jugak t...buat la lagi masalah dgn aku...hehe...arnab comot i nih dah pndai buat jahat kan?

Fyza Roosli said...

ciss!ko baru tawu ke aku pandai buat jahat?:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...