Saturday, 10 September 2011

Berat Hati

Assalamualaikum..
hmm,sebelum ni aku yang eksaited sgt nak balik kolej..tp bila dah nak smpai timing dan waktunye..tiba2 aku rasa berat hati..
aku eksaited nak balik kolej bkn sbb x suka tinggal dgn family..tp sbb aku dah terbiasa tinggal kat ostel ngan kwn2 sejak kecik lg.means sejak aku form 1..kira kecik lah tu kan..
so,kehadiran kwn agak signifikan dlm hidup aku..


aku rase cam nak ajak je family aku tinggal kat shah alam..hohooo..
aku syg sgt family aku..boleh diibaratkan mcm "if they are destined to live for another 100 days,i'm willing to die on 99th day coz i cannot imagine my life without them.."
err,mcm hiperbola sgt lah pulak..
but aku betol2 maksudkan nye..
lg 1,aku berat hati nak tinggalkan si kecik eddy & elly...iaitu rabbit2 ku..
sejuk hati aku pandang muka suci diorang tu...yelah,rabbit mane ade buat dosa kan.. :P






tinggal beberapa jam je lg aku nak bertolak ke shah alam..
kat sane nnti komfem2 akan berlaku pertumpahan darah air mata..iaitu air mata aku lah...bila time nak say bye2 kat family aku,selalu je sebak..mase 1st time masuk u,boleh pulak aku nangis dpn rummate2 baru(x kenal lg mase tu)...pergh,hilang macho!mak aku pun control jugak lah..mane boleh nangis dpn aku..dlm kereta mesti nangis lah tu..haha.aku tawu mak aku sedih jgk..masuk sem 2 pun aku nangis lagi...masuk sem 3 ni..nangis jugak lah tu..agaknya sampai sem 6 pun aku x reti nak tahan nangis..aku ni muka legend tp dlm hati ade garden taw!




okey,walaupun berat hati,tp tuntutan menuntut ilmu harus jugak aku penuhi..semoga selepas dua taon,aku dpt menggengam segulung ijazah(aku nak 1st class degree!)..and semoga umur mak dan abah dipanjangkan utk saat2 itu..amin~~
tp belum pun stat sem baru,niat jahat aku nak ponteng koku dah ade..hua3..
setan aku ni!hohooo..tp klu niat jahat.selagi x buat,selagi tu x dicatat kan..so,doa2 kan yg terbaek..


::sekian.. :)






Dah Habis Baca?Kalau Suka,Sila Like..Thanx.. :)

6 budak kasi surat cinta:

hamzah ian said...

pergi ahad ni.. rasa taknak g kolej lak.. sobss

serious said...

xsudah2 ngan arnab ko tu.. btw, sila follow mr ariff yg super duber cool hensem macho smart tahap metal ni ye.. hahaha..

al_hakim said...

ala,,kejap je..nanti dah nak kawen pulak..ops..

Budak Gigi Arnab said...

@hamzah ian
haha...dah balik kolej dah pun kan...

Budak Gigi Arnab said...

@serious
ah,arif..x payah nk super duber smart sgt lah..hohooo...

Budak Gigi Arnab said...

@al_hakim
kawen?haha..part tu lg sedih..komfem2 x dpt stay ngan mak bapak lg..waaaa~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...