Monday, 25 July 2011

KERINDUAN!

Aku rindu shah alam!!!
Sejak akhir2 ni kerinduan aku kat shah alam semakin menggebu2...
Aku rindu time LEPAK2 ngan MEMBER...
Aku rindu SUASANA BELAJAR..
Err..nampak cam menipu ke statement di atas?
hahah..aku rindu suasana je..
bkn rindu nak belaja..agaga!
aku rindu FAKULTI SAINS GUNAAN..
aku rindu KOLEJ MELATI..
aku rindu PERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK 1
a.k.a PTAR 1...
nampak benau bohong!bila mase ntah aku jd minah PTAR..haha..
lagi,aku rindu suasana nak berhimpit2 mcm nasi himpit kt dalam bas RAPIDKL..
and aku rindu jgk saat merapu meraban dlm bilik ngan AWATIF ANUAR..
(even i know that moment x kan dpt dirasai lg)
opps..lupa nak ckp..
plus,aku rindu kat SI DIA..ahaks!
in a nutshell..aku rindu segale isi2 UiTM Shah Alam..
Mengikut perhitungan kalendar ku..
Lg 50 hari nak balik semula ke sane..
waaaaaa..lame tu!
rase mcm hari ni jgk aku nak packing balik sane...

FSG ..wpun bukan fakulti yg tercantik,aku ttp syg FSG...ahaks!

Kolej Melati
Trademark:Melati membara srikandi berwibawa..:P

-PTAR 1-

::::mengharapkan waktu cepat berlalu so that aku dpt jumpa kwn2 aku...byk bende nak citer ni..excited!hehehehe...










Dah Habis Baca?Kalau Suka,Sila Like..Thanx.. :)

4 budak kasi surat cinta:

ariff al-baqi said...

eh ? aku xblaja kat uitm la.. aku blaja kat penang..

cik fyza roosli said...

errrr..aku xde ckp psl maktab penang dlm post aku kan?haha

Anonymous said...

nnt da msok uitm ko bsing sbok ckp homesick..siap ko ek..!~afi

Cik Fyza Roosli said...

haks3...ala,normal lah tu bg aku yg rumah jaoh..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...