Wednesday, 15 June 2011

WELCOME TO MY BLOG!

Assalamualaikum..
First skali,of course lah nak greet sesape yg follow blog aku yg x seberapa ni..
Maklumlah,tader bling-bling,tader lagu..
Aku mane suka lagu2 ni.haha..*ayat cover*..padahal x reti lagi nak embedded lagu kt blog..xpe la..aku try blaja one by one to improve blog aku..
Tunggulah aku da pandai sket nanti,aku renovate lah blog ni..hehe
Lagi,nak tulis ape ye..aku lupa plak nak wat text ucapan..
edit blog pagi2 buta,ingat kan idea mencurah2 ke ladang gandum nk tulis ape tuk first post .....
Hampeh jugak rupanya..aiseh!
Ni blog kedua aku selepas blog pertama aku yg dah jadi mcm zoo terbiar..
Kalau dulu aku buat blog sbb tgok org laen rmai yg ade blog..
Hmm,ikut trend lah konon..
Last2 terbengkalai..
smpai ade kawan aku ckp, 
"bila ko nak update blog??aku x nak follow kang.."adoi!
So,kali ni aku dah ade matlamat sendiri kenapa aku buat blog..
To share my view tentang kehidupan yg aku anggap sbg ART..
Yelah,setiap orang kan ade kehidupan masing2..
Hidup ibarat kertas kosong yg putih lg suci dan murni..
Pen,pensel 2B,marker pen,colour pencil sumenye ade di tgn kita..
So,pandai2 lah camane nk corakkan hidup memasing ..
Sbb tu name blog aku LIFE IS ART..
How to visualize it,up to u alls lah..
Aku pun nak starting a new,jadi aku da buat senarai berkajang  AZAM BLOG BARU..haha

1.Aku akan cuba try test selalu2 update blog ak so that x terbengkalai mcm yg lepas..lantak lah aku post benda merapu rapu pun..hehe
2.Aku kena selalu2 renovate blog aku ni...biar cantik berseri..hueks3..

Actually,ade dua je azam blog baru..x de lah aku buat senarai berkajang mcm yg aku ckp sebentar td..huhu..
So,again..
"WELCOME TO MY BLOG"

Sebagai blogger baru,sebarang cadangan,komen membina sgt dialu-alukan..sebarang kutukan x akan dilayan..hehe..:P
::Sekian,tenkiu..::




Dah Habis Baca?Kalau Suka,Sila Like..Thanx.. :)

2 budak kasi surat cinta:

Farhana willey said...

assalamualaikum... kak... mau tanya... macamana nak buat yg paling atas tu erm..." norhafiza roosl........" n box post tu ...

Norhasfiza Roosli said...

@Farhana willey yg atas tu guna editor biase je.. nak cantik gune la photoshop.. hehe.. pastu kalau nak cantik2 lagi, boleh bukak blog lyssa farzureen... tak pun carik je mane2 tutorial blog yg laen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...