Sunday, 11 March 2012

Wordless Sunday

Hookeyh,tak payah nak wordless sunday sangat lah kan..hakhakhak..
Aku sebenarnye tak ader mood sangat pun nak update blog..sebab kekontangan idea nak cerita pasal ape..so,aku nak tayang satu gambar ni..

kat mane tempat ni?ce teka..ce teka..hehe..tempat ni namanya bukit ampang..dari situ,boleh nampak pemandangan KL dengan lampu yg berkelip2 tu.. *aku suka tengok lampu colourful ye*..baru semalam aku pergi dengan member2 aku..kalau aku tak ikut diorang keluar semalam,memang aku tak akan jejak kaki lah kat tempat macam ni..maklum,aku kan typical schematic student yang memang tak reti nak enjoy life kat U..asyik buku..buku..dan buku..ok,aku tipu!

yang betulnye,muka buku..muka buku..muka buku! hakhakhak..

okey,sekian saje wordless sunday aku untuk hari ni..babai~~

Dah Habis Baca?Kalau Suka,Sila Like..Thanx.. :)

2 budak kasi surat cinta:

♔Lady Ainaa♔ said...

huaaaaaa...cantiknyewww permandangan dri bukit tu... nk pegi gak tp xtau jln..hurmmmmmm... xkira nk pegi sblm ena keluar dri KL ni.... T^T

Budak Gigi Arnab said...

pegi2~~ jgn x pegi.. rugi la..bukan selalu kan nak pegi..hehe..dpt release tension kejap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...