Monday, 28 May 2012

Wow! Jadual Final Exam Dah Keluar~

Assalamualaikum..
Tadi terbaca post sorang classmate kat fesbuk.. Timetable final exam dah keluar..peh! bak kata kawan aku.. "kita first paper, kita yang the end of the exam too :( " kawan yg laen pulak cakap "boleh tolong tutup gate uitm.."   
*tergelak sorang2 aku bace komen diorang.. *


This is my jadual exam:~


WEDNESDAY (27 JUNE 2012) - BIOPHYSICS  9.00-11.00 
SATURDAY (13 JUNE 2012) - ANIMAL PHYSIOLOGY 2.15-4.15
FRIDAY (6 JULY 2012) - MANAGEMENT 8.30-11.30
TUESDAY (10 JULY 2012) - REPRODUCTION 2.15-4.15
FRIDAY (13 JULY 2012) - INSURANS 2.45-5.45
SATURDAY (15 JULY 2012) - IMMUNOLOGY 2.15-5.15

Memang tiap2 sem, kitorang bernasib baik sbb kebanyakan paper ade gap.. tak pernah kene dalam satu hari ade dua paper.. tapi rasenye sem ni paling lucky sebab mmg agak jarak ye gap antara satu paper and the next paper~ pheww *hembus nafas lega* tapi sem ni banyak paper time petang2.. peak time untuk tido.. klu tak dapat jawab, memang aku buat kilang tahi mata dlm exam hall nanti.. huehuehue~
May ALLAH bless me this sem.. semoga aku dapat gunakan gap yg ade ni untuk all out.. no main2 anymore..cukuplah dah main2 awal2 sem sampai sekarang ni.. 
Ok, sekian~


Dah Habis Baca?Kalau Suka,Sila Like..Thanx.. :)

6 budak kasi surat cinta:

Abey Mirul said...

Semoga berjaya dalam ujian Cik Kak.. Hehe.

Jalan-jalan di sini. Salam perkenalan. :)

Sharifah Hazimah Al-Yahya said...

cantik tarikh :) hoho
yg membezakn jdual exm kita pper 1st tu . zyma semua pper bulan julai .huhu
btw good luck awak :)

Budak Gigi Arnab said...

@Abey Mirul
silalah jalan.. and tengs, lame x dgr pkataan ujian.. maklum,dah 4 taon x sekolah.. haha

Budak Gigi Arnab said...

@Sharifah Hazimah Al-Yahya
zyma pun gud luck jugakk... mybe sbb subjek makin lame makin tough, Allah tolong melalui penyusun jadual tu.. kasi jarak2.. zyma belajar kt uitm jugak ke?

Sharifah Hazimah Al-Yahya said...

hee~ uitm dungun , finance :) zyma baru sem 1 .huhu

Budak Gigi Arnab said...

ohhh... byk lg sem nak kene survive ni ye.. xpe2, uitm punye soalan exam x susah.. *nak sedapkan hati sendiri.. * lol :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...