Tuesday, 6 December 2011

Team Building @ Camar Laut

Assalamualaikum...
On last week,starting from 25hb till 27hb november..persatuan Biosmarteam buat team building kat Camar Laut,Sepang..for more info,click here...
overall mmg enjoy derr maen2 kat pantai..sambil2 release tension tu..hehehhhh...
kali ni x nak membebel byk...aku buat tayangan gambar jelah ye.. :)


pictures that were taken on 26hb november...petang tu kitorang jalan2 kat pantai...


titanic versi perempuan vs perempuan...


semua merenung masahadapan kecuali nadia (yang menoleh ke belakang)
:p

Nadia dah pusing depan,syafiqa hayati pulak yg pusing belakang..haish!

ok,kali ni sume pandang kamera..hehehhhh


cute gambar ni...sbb kwn aku tu lompat betul2 mcm bentuk starfish..ngeh3...
then,rupanya around 7.00 p.m,budak2 laki pulak yang pergi pantai..nice sgt pictures yg diorang capture time sunset..




then,during the night...kitorang pergi dinner..dinner bebudak sem 4 yang handle..dinner bertemakan candy tp selaku org2 yg suka lari tema,aku and kwn2 aku bantai pakai baju kurung,baju kebaya segala bagai...aku pun mula2 rase awkward jugak..sape suruh pakai baju jubah hitam??hohooo..tp nak cover balik,aku mix match dgn tudung warna terang..hehehh



byk sgt kamera sampai x tahu nak pandang yg mane satu.. :P
cik tombam...hohooooo..

after dinner,around pukul 2 pagi..aku & classmate iaitu bebudak sem 3 berkumpul kat luar chalet...kitorang pergi jalan2 kat pantai...sambil2 usha checkpoint explorace utk esoknye.. time pagi2 buta air sgt surut..kitorang berjalan agak ke dalam lah.melepasi tiang penanda aras air...time tu ade keluar ketam2 kecik,siput segale bagai..ade yg panjat2 kaki..mmg geli sgt2 la..tp tu la 1st time aku berjalan kat pantai time pagi2 buta..antara kenangan2 yg aku akan ingat sampai bila2...(selagi aku x kene alzheimer..)


air tgh surut..
tengah diskus2 sempat aje aku pandang kamera..
>_<

then,keesokan harinye turn student part 3 pulak yang handle explorace utk slot family day...mula2,clue utk check point aku refer kpd bot biru yang terdampar kt pantai tp pagi2 esoknye tengok2 bot biru tu dah ketengah laut..nasib baik time tu aku pakai tudung corak leopard...so,klu ditukar kpd "harimau bintang" di tepi pantai..hohoooo..mmg penyelamat besar lah tudung aku ni..


boleh teka kan aku yg mane??hehehhhh


family BIOSMARTEAM!

barisan AJK Explorace yg berdedikasi..aiseh!

okeyh,dah mengantuk ni..sekian...tapi klu ade sesape yg nak pergi holiday kat Camar Laut,aku x berani nak bg guarantee tempat nye best ke tak..sbb nanti klu x best,korang salahkan aku pulak..hehehh...tp yang penting,best ke x best,terletak pada hati masing2 and macam mana korang handle percutian tu..klu dpt pegi bercuti overseas,tp hati x senang..x guna jugak kan.hehe.~~
wassalam...


Dah Habis Baca?Kalau Suka,Sila Like..Thanx.. :)

2 budak kasi surat cinta:

al_hakim said...

kenal sangat..hakhak..eh nanti kenalkan la sorg kawan perempuan..=P

Budak Gigi Arnab said...

amboi3~~~hahaha..nak kenal yg mane?pilih2~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...